20 листопада 2017 року у 3-му класі відбувся відкритий урок з основ здоров’я за темою «Проблеми харчування. Практична робота. Визначення терміну придатності продуктів за їх маркуванням».
На уроці діти ознайомилися з проблемами харчування, навчилися визначати корисну та шкідливу їжу, познайомилися з причинами харчових отруєнь, визначили небезпечність самолікування харчових отруєнь, вчилися обирати корисну їжу. Під час практичної роботи вчилися визначати термін придатності харчових продуктів за маркуванням. Вчитель пояснила, чому небезпечно купувати продукти на стихійних ринках.
Інноваційні методи навчання, використані на уроці, допомагають формувати здоров’язбережувальні компетентності у сучасних молодших школярів, що сприяє збереженню здоров’я дитини та зміцненню дитячого організму.
Н.В.Литвиненко, вчитель початкових класів