1 березня 2017 року проведено відкритий урок з трудового навчання на тему: «М’ясні страви. Правила визначення доброякісності м’яса, м’ясних продуктів. Прийоми теплової обробки м’яса. Приготування перших страв на м’ясному бульйоні (приготування борщу)».
На уроці дівчатка ознайомились із різновидами м’ясних страв, правилами визначення доброякісності м’яса та м’ясних продуктів, прийомами теплової обробки м’яса. Виклад навчального матеріалу супроводжувався показом презентації.
В ході практичної роботи майбутні господині ознайомились із технологією приготування та навчились готувати найпопулярнішу в нашій країні страву – борщ. Під час роботи дівчатка розповідали як вдома готують борщ їхні мами та бабусі, ділились секретами його приготування.
Сподіваюсь, знання отримані на цьому уроці, неодмінно стануть у пригоді нашим юним господиням у майбутньому.
С.Д.Лопушанська, вчитель трудового навчання