Методоб’єднання вихователів старших класів

5 січня 2017 року відбулося засідання методичного об’єднання вихователів старших класів. В зв’язку з тим, що робота методичного об’єднання направлена на проблеми формування особистості, здатної активно, творчо впливати на навколишній світ, виробленню активної життєвої позиції, на виховні можливості продуктивної праці, які проявляються через відповідальність, ініціативність, точність, старанність, на засідання методичного об’єднання  були винесені такі питання:

1. Трудове виховання дітей в умовах інтернатних установ (доповідач Т.М. Сорокопуд)

2.  В школі є актуальним питання вирішення конфліктів в учнівському середовищі та зняття напруги в стосунках між педагогами та учнями, які мають проблеми в поведінці. На засідання були запрошені практичний психолог Данченко О.І., соціальний педагог Сатиренко С.В. В процесі спільного обговорення учасники методичного об’єднання скоординували спільні дії психологічної служби школи та вихователів.

3.  На закінчення голова методичного об’єднання – Бейгуленко Людмила Василівна – запропонувала перелік новинок методичної літератури, які можуть стати в нагоді вихователям середніх та старших класів, а також закликала педагогів, вихователів займатися самоосвітою і знаходити час для читання не лише педагогічної літератури, а й художньої, зокрема, дитячої.

Голова методичного об’єднання – Бейгуленко Л.В.